FB Twitter Akadálymentes Normál oldal
Természetesen fiatal, természetesen kereszténydemokrata
2016. november 8.

Az ellenzék elárulta a fiatalokat és a jövőnket

Vona Gábor, Molnár Gyula, Gyurcsány Ferenc és Szél Bernadett voltak azok, akik saját pártjukat, képviselőiket arra utasították, hogy a mai napon ne szavazzák meg az Alaptörvény módosítását.

Ők és pártjaik azok, akik nekünk, magyar fiataloknak nem szeretnék alkotmányos védelemmel biztosítani, hogy egy biztonságos és élhető Magyarországon élhessünk. Ők azok, akik úgy gondolják, hogy semmit nem kell tenni a brüsszeli agresszív, felső határ nélküli betelepítési tervekkel szemben. A baloldal már 2004-ben is elárulta a nemzetet, cseppet sem meglepő, hogy ismét Gyurcsány Ferenc parancsait hajtják végre. A Jobbik pedig annyira „nemzeti”, hogy a saját hazáját nem kívánja megvédeni és erős, alkotmányos biztonságba tudni. Nem is várhatunk tőlük többet. Ugyanolyanok, mint azok, akik a kettős állampolgárság ellen szavaztak. Hazaárulók.

Ma is kiderült, hogy a magyar fiatalok csak a kormánypártokra számíthatnak, hiszen ők azok, akik azért dolgoznak, hogy itthon legyen lehetőség boldogulni, és érdemes legyen ide visszatérni.

Mi, fiatal kereszténydemokraták szeretjük hazánkat, ilyennek szeretjük és féltjük. Éppen ezért felszólítjuk az összes ellenzéki tömörülést, legyen azok a törpepártok, a kommunisták jogutódai vagy a gárda-egyenruhás nemzetellenes párt, hogy hagyják abba a Magyarország érdekei ellenében történő politizálást, legyenek hűek képviselői esküjükhöz.



Nacsa Lőrinc

elnök

Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség