FB Twitter Akadálymentes Normál oldal
Természetesen fiatal, természetesen kereszténydemokrata
2017. május 4.

Bebizonyosodott, hogy Fekete-Győr András is csak a meleglobbi embere

Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke a svájci Neue Zürcher Zeitung című napilapnak adott interjút, amelyből kiderül, hogy az összes politikai elképzelése kimerül a melegházasság engedélyezésében.

Ő maga ismeri be, hogy ezt sokkal fontosabbnak tartja, mint a határok védelmét, a magyar emberek biztonságát. Politikai elképzeléseiről nem igazán tudott beszámolni, hiszen az olimpia megfúrása után megrekedtek az ötletelések a párttá alakult mozgalomban. Kár, hogy Fekete-Győr András is beállt a politikai korrektség balliberális katonái közé és egy törpe kisebbséget érintő kérdést tűz a zászlajára, ami ki is meríti programját.
A meleglobbi igen erős Európában, a társadalmi támogatottságánál sokszorosan nagyobb médiával, úgynevezett jogvédőkkel és álcivil szervezetekkel rendelkezik, sőt politikusokat is megvettek. A legtöbb esetben bizonyítható módon Soros Györgyhöz köthető pénzekből finanszírozzák tevékenységüket és akcióikat.
A magyar jogrendben teljesen megfelelőek, elégségesek és biztosítottak a melegek jogai a bejegyzett élettársi kapcsolattal. A magyar társadalom ezt elfogadta annak ellenére, hogy évről évre a Pride felvonuláson vallásgyalázó és intoleráns provokációkkal hergelik az embereket.

Fekete-Győr András vajon miért ezt tekinti Magyarországon a legfontosabbnak? Vajon ki áll e mögött a nyomuló meleglobbi mögött? Vajon a többségi társadalom biztonsága ehhez képest kevésbé fontos?

Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ)